Activitats cap de setmana de l'Aplec del Castell

Dissabte, 25 de maig de 2013

Aquest cap de setmana no et quedis a casa!! La Llacuna celebra la Gegantada, Concert i el tradicional Aplec del Castell, a continuació tens la programació per gaudir de totes les activitats: 

Dissabte 25 de maig de 2013: Gegantada i Concert.

De 9:00 a 9:30h, Pl.Major – Arribada de les Colles i Plantada dels gegants.

Participació de les Colles Geanteres de: Bunyolà (Mallorca), Santana (Costa Rica), Los Cahapetones (Costa Rica),  Sarrià,  Sant Carles de la Ràpita,  Vilanova del Camí,  Sant Joan de Mediona, Sant Vicenç dels Horts,  Creixell, Masquefa, Vilassar de Dalt, Sant Celoni i La Llacuna

10:00h, pati de les escoles – Esmorzar de germanor per a totes les colles  participants.

11:30h, des de la pl.Major – Cercavila pels carrers del poble.

12:30h – Arribada a la plaça on tindran lloc ele balls individuals, parlaments, lliurament de recordatoris de la trobada i per últim una ballada conjunta.

De 10:00h a 13:00h – Exposició sobre l'intercanvi cultural Catalunya -Costa Rica

00:00h, als baixos de la piscina municipal: Tradicional concert de l'Aplec amb el cantautor Miquel del Roig, el grup de rumba amb els Rumb al Bar i gresca catalana fins la matinada amb  PD Efa. Preu de l'entrada 4 €. organitzat pel GRILL (Grup Rural Independentista Llacunenc).

Diumenge 26 de maig de 2013: L'aplec del Castell al Castell de Vilademàger, Rofes-La Llacuna. 

12:00h, a l'església Santa Pere de Vilademàger  – Santa Missa

A la Sortida – Vermut per a tothom i com cada any ballada de sardanes amb el Quintet de cobla ” Terres de Marca”.

A les 14:30h – Paella d'arròs a càrrec de les colles de Gegants i Grallers de La Llacuna i Diables de La Llacuna. Preu del tiquet: 6 € fins el dissabte 25 de maig (1 del migdia), 8 € el mateix dia (inclou paella, coberts i pa). Es podran comprar a diversos establiments del poble i al punt d'informació i Turisme. Organotzat: Ball de Diables de La Llacuna, Geganters i Grallers de La Llacuna i l'Ajuntament de La Llacuna

Hi haurà servei de bar. Durant tot el matí es podran comprar els típics tortells.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 11:10