Data i hora oficials
29/03/2020 10:57
 

Aquest diumenge, els tradicionals Tres Tombs

Dimarts 31/01/2017

La Llacuna  ja ho té tot apunt per celebrar els Tres Tombs de Sant Antoni, que aquest  diumenge 5 de febrer arriben a la seva 10a edició des de la seva recuperació amb la participació de cavalls i carruatges.

Ells tradicionals Tres Tombs començaran diumenge a la 1 del migdia a la plaça de les Oliveres. Abans però, el mateix diumenge a les 9 h del matí hi haurà un esmorzar per a tots els participants i l'ajuntament farà el lliurament d'un detall a tots ells, en aquesta ocasió un llum frontal per il·luminar les nits.

El recorregut dels tombs estarà degudament senyalitzat i el tercer tomb finalitzarà a la Plaça Major on es realitzarà la benedicció. A més, hi haurà coca i mistela per a tothom i venda dels tradicionals tortells.

Amb motiu del 10è aniversari d'haver recuperat els Tres Tombs a cavall a la Llacuna, la Comissió dels Tres Tombs vol fer una nova bandera del Sant per preservar la tradicional. Els comerços locals, venen butlletes per la participació.

La vigília, el dissabte 4 de febrer, a partir de les 9,30 h del matí tothom qui vulgui podrà sortir de la plaça Major a peu, en bicicleta o a cavall i fer un tomb pels voltants de La Llacuna per finalitzar, a les 11 h, al Roure d'Ancosa, amb un esmorzar de germanor en el que cal portar-se l'esmorzar però s'oferirà coca per a tots els assistents.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/01/2017 11:04