Arriba la festa gran de la Gran Gent Activa de La Llacuna

Dimecres, 7 de juny de 2023

Del 15 al 18 de juny se celebra a la Llacuna una nova edició de la Festa de la Gran Gent Activa que enguany arriba a la 20a edició. L'Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran del municipi han programat diferents actes d’entreteniment i activitat amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu.

Els actes començaran el dijous 15 de juny  a les sis de la tarda amb la inauguració de la Festa de la Gran Gent Activa. Donaran la benvinguda; Josep Parera, alcalde de la Llacuna, Rosa Busquet, regidora de benestar social i Ramona Travé, presidenta del Casal de la Gent Gran de La Llacuna. Seguidament, tindrà lloc la xerrada "La Llacuna i la Font Cuitora" a càrrec del Balbina Bresco i Josep Torelló. L’espectacle d’humor “De cap a peus” amb Mayte Carerreras i un pica-pica i cava per a tothom clouran el primer dia de la festa.

Divendres, 16 de juny s’ha programat una actuació de PlayBack amb el grup de playback Il.lusió i seguidament un berenar. Dissabte 17 tindrà lloc la tradicional cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xarxa i tot seguit, sardinada a la brasa amb pa amb tomàquet, vi del país i postres.

El darrer dia de la festa, diumenge 18, s’oficiarà a l’església de Santa Maria de La Llacuna la Missa cantada i a continuació es podrà gaudir d’un concert amb la Coral la Cuitora. Al migdia i per cloure la 20a. edició de la Festa de la Gran Gent Activa de la Llacuna, se celebrarà el Dinar de germanor, amb reconeixements per a tots els participants i el concert amb el Trio “Dolce Vita”.

La Setmana de la Gran Gent Activa de la Llacuna compta amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Pagés de Rofes i la Diputació de Barcelona.

Les persones que vulguin assistir al dinar de germanor i/o sardinada es poden apuntar al Casal fins el 16 de juny. Si alguna persona té dificultat per accedir al local, tots els actes se celebraran al local de la piscina, que ho comuniqui a l’ajuntament i se’ls proporcionarà transport.

Podeu consultar el programa a la web de l’Ajuntament lallacuna.cat

 

 

Darrera actualització: 8.06.2023 | 10:27