Data i hora oficials
19/02/2020 22:51
 

Assessorament personalitzat i gratuït en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs

Dimecres 19/07/2017

Fins al 31 de desembre gràcies a un conveni realitzat amb la Diputació de Barcelona, si teniu alguna consulta en relació a les clàusules abusives en préstecs i crèdits hipotecaris, fins al 31 de desembre us podeu adreçar gratuïtament a:
Igualada - 938031950 Ext. 408 / Ibana
Santa Margarida de Montbui - 938034735 Ext.308 / Raquel
Vilanova del Camí - 938054411 Ext 2 / Mariona

---------------------

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, i la diputada de Salut Púbica i Consum de la Diputació, Laura Martínez, han presentat aquest dimecres el conveni de col·laboració entre les dues institucions per donar resposta a les consultes dels consumidors en relació a les clàusules abusives en préstecs i crèdits hipotecaris.

«Aquest conveni reforça el servei d'atenció al ciutadà de la Diputació i se suma als ja treballats en matèria d'atenció jurídica. Una demanda imprescindible avui dia: garantir el servei al ciutadà», ha explicat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

El conveni entre la Diputació i l'ICAB preveu el desplaçament d'un advocat a les dependències dels Serveis Públics de Consum de les comarques de Barcelona que, prèvia visita concertada, atendrà de forma individualitzada les consultes dels consumidors. A més, el consumidor també rebrà atenció personalitzada en relació a la justícia gratuïta si decideix acudir a la via judicial.

En aquest sentit, la diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, ha destacat que «el ciutadà, a través del seu ajuntament, rebrà una atenció acurada i personalitzada. També en relació a la justícia gratuïta si decideix acudir a la via judicial», ha afegit.

«Agraïm el paper de la Diputació de Barcelona en la firma d'aquest acord: ens ha permès aplegar mitjans per defensar els drets de les persones», ha afirmat el degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocació de Barcelona, Oriol Rusca. «La proximitat és fonamental i en aquest sentit el coneixement que té la Diputació del territori ha estat clau», ha afegit.

Servei a tota la demarcació

Aquest primer conveni cobrirà 22 Serveis Públics de Consum a 6 comarques (Alt Penedès, Anoia, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf i Maresme): una àrea amb prop d'un milió i mig de persones. Les visites es podran concertar fins el mes de desembre, a excepció del mes d'agost, i es faran , per tant, durant prop de 90 dies hàbils fins a final d'any. En aquest termini, s'oferirà el servei 350 hores cada mes.

L'objectiu de Diputació de Barcelona és estendre aquest servei d'assessorament personalitzat sobre clàusules abusives als 311 municipis de la demarcació. Així, la corporació contempla la firma de convenis amb la resta d' Il·lustres Col·legis d'Advocats, com són el de Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vic.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/07/2017 12:25