Campionat d’Europa de Rogaining

Divendres, 25 de gener de 2013 a les 00:00

Aquest cap de setmana el municipi de la Llacuna espera l'arribada de 600 esportistes procedents de 14 països d'Europa (uns 200), de diverses Comunitats Autònomes d'Espanya (uns 100) i de totes les comarques de Catalunya (uns 300).

El Rogaining és una cursa d'orientació sense itinerari prefixat. Als participants se'ls hi entrega un mapa on hi ha marcats els controls, els quals hauran de localitzar només amb l'ajuda d'una brúixola i l'orientació.

La durada de la prova és de 24 hores sense parar. Començarà el dissabte dia 26 a les 11 hores  i el tret de sortida serà a les 12 hores del migdia amb la tocada de campanes i fins el diumenge 27 a les 12 hores. La sortida i l'arribada es centralitzaran  a la Plaça Major.

L'organització tècnica és a càrrec de la secció d'orientació de l'Unió Excursionista Sabadell, amb la col•laboració logística del Centre Excursionista de La Llacuna i el suport  de L'Ajuntament de la Llacuna.

Els participants començaran a venir divendres a la tarda i estaran al municipi fins el diumenge, es considera que la cursa serà una bona promoció pel poble de La Llacuna

Darrera actualització: 30.04.2021 | 12:00