Canal Taronja s’endinsa en la Serra d’Ancosa, a La Llacuna

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest dijous 16 de setembre, a les 22h, el programa ‘Univers Anoia' visita La Llacuna per mostrar els racons més desconeguts de la Serra d'Ancosa. Serà el guia turístic Albert Barrufet qui acompanyarà als espectadors fins al segon punt més alt de tota la comarca on gaudiran d'unes vistes espectaculars. A banda, dins la Serra es descobrirà un roure amb una llegenda curiosa, un avenc on s'hi fa espeleologia, una de les fonts del municipi i un monestir que va ser predecesor del de Santes Creus (Alt Camp).

El programa, com sempre, comptarà amb un personatge conegut que ens explicarà la seva vida al municipi. En aquest cas, l'actriu Irene Jódar, que l'hem pogut veure al ‘Polònia' o al ‘Com si fos ahir' de TV3, ens demostrarà perquè a La Llacuna la població està tant unida tot visitant el centre del poble.

Així mateix, visitarem el poblat ibèric El Castellar on en els últims anys s'hi estan fent diferents campanyes d'excavacions per descobrir com era la vida en aquest punt tant alt que permetia controlar, sobretot, el Penedès.

Darrera actualització: 05.11.2021 | 10:33