Data i hora oficials
31/05/2020 19:37
 

Comença la Festa de la Gran Gent Activa a La Llacuna

Dimecres 07/06/2017

Del 5 a l'11 de juny se celebra a la Llacuna una nova edició de la Setmana de la Gran Gent Activa. L'Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran del municipi han programat diferents actes d'entreteniment i activitat física amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu.

La inauguració de la Setmana de la Gent Gran Activa va tenir lloc dilluns 5 de juny i es va comptar amb la presència de l'exconsellera Irene Rigau, les diputades Maria Senserrich i Alba Vergés, l'alcalde de la Llacuna Josep Parera, la regidora de cultura Rosa Busquet i la presidenta del Casal de la Gent Gran de la Llacuna Ramona Travé.

La presidenta del Casal, Ramona Travé va voler agrair l'esforç i el suport de l'Ajuntament per tirar endavant una setmana plena d'activitats que juntament amb tota la junta, a qui també va agrair molt sincerament la seva feina, organitzen cada any. Així,  va fer una crida a tothom a aprofitar-la i saber-la gaudir.

La regidora, Rosa Busquet, va manifestar que la Setmana de la Gent Gran és una de les festes que “des de l'Ajuntament ens agrada molt cuidar i mimar” però va recordar que a través del Casal, l'Ajuntament també fa un esforç oferir durant l'any diferents activitats.

Irene Rigau, com a convida a inaugurar la Setmana de la Gran Gent Activa, va agrair a tots haver dedicat una vida al poble, donant temps en les seves feines, dedicació a la seva gent. En aquest sentit va agrair la tasca de l'Ajuntament per honorar,  dedicant i organitzant una setmana, a la gent gran. “Donar vida als anys és la millor aposta per fer que Catalunya sigui un país per a totes les edats”. 

Finalment, l'alcalde, Josep Parera va presentar la Setmana amb el detall de totes les activitats i va animar a tothom a viure la Setmana amb la màxima il·lusió. Parera a més va agrair al Casal la seva participació i a tothom la seva contribució a fer poble. A més, es va refermar en el compromís per continuar recolzant, dins les possibilitats de l'Ajuntament, les activitats que organitza el Casal.

Seguidament dels parlaments el duet Carla&Laia va oferir un concert i, per acabar, un pica-pica.

La setmana continua amb molta activitat d'espectacles, sortides, xerrades... El punt culminant de la festa però, arriba diumenge dia 11. A les 12.30 h, a l'església de Santa Maria, Missa cantada i homenatge a les persones més grans, seguida de l'homenatge a la gent gran del poble amb l'actuació de la coral la Cuitora. A la sortida, exhibició a la plaça i ball dels gegants de la Llacuna. Al migdia, al local de la piscina, es farà el Dinar de germanor, durant el qual es farà l'homenatge als matrimonis que hagin fet les noces d'or del setembre 2016 al juny de 2017. També hi haurà regals gentilesa d'Instal·lacions Parera i per acabar, l'espectacle d'humor de Jordi LP.

La Setmana de la Gent Gran Activa de la Llacuna compta amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Santos Garcia Ventanell, Caves Vilarnau i Pagés de Rofes.

Podeu consultar el programa a la web de l'Ajuntament lallacuna.cat

 

 

Imatges i vídeos
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07/06/2017 10:32