Consells per a la prevenció de residus a les llars

Dimecres, 27 de febrer de 2013 a les 00:00

La  gran quantitat de residus que generem comporta grans problemes mediambientals i socials al planeta, processos de tractament complexos i costosos i uns requeriments energètics i de recursos molt importants. Per això, una de les màximes prioritats és la prevenció de residus. Fent un ús racional dels recursos naturals aconseguirem ser més respectuosos amb el medi ambient. 

Al llarg d'aquests anys, l'Ajuntament de la Llacuna ha portat a termes diversos tallers i programes, entre els quals podem destacar: Recicla't a la Cuina, Compostatges Casolà, Fem Orgànica. En aquesta ocasió i mitjançant les línies de subvenció del Pla Concerta de la Diputació de Barcelona, ha elaborat un tríptic sobre la prevenció dels residus a les llars. L'objectiu d'aquesta guia és donar idees i recursos per saber com reduir el volum de residus que generem i crear nous hàbits als nostres habitatges.

Esperem que sigui de gran utilitat, ja que els petits canvis a les nostres llars poden ajudar a reduir enormement la quantitat de residus que generem.

 

Darrera actualització: 30.04.2021 | 11:47