Diada Nacional de Catalunya

Dimecres, 11 de setembre de 2013 a les 00:00

Ban

Ens trobem novament en la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre com cada any, i ens porta a una jornada de commemoració i homenatges institucionals i ciutadans , 

Amb aquesta celebració, els catalans continuem proclamant la nostra voluntat d'autogovern i reivindicant tot allò que ens defineix: llengua, cultura i una manera de fer i ser.

Som un país emprenedor i de progrés. Un país receptor d'idees, de gent i de cultures. Un poble integrador, treballador, culte, que creu en els valors de l'esforç, de la cultura i del diàleg, de la participació i la solidaritat.

Són valors, en  la nostra manera de ser que no volem perdre. La manca de generositat i la incomprensió  davant d'allò a què aspirem ser una societat pacífica, madura i tolerant que hem creat i cap a la igualtat i benestar que hem construït al llarg dels últims anys, no ens han de fer perdre el rumb de les aspiracions i dels somnis col·lectius.

La nostra capacitat de treball, la capacitat d'innovació, la capacitat de treballar amb els altres per ajuntar esforços i aconseguir més i millors resultats, i també la voluntat de formació i de millora personal i col·lectiva.. 

Creiem ara més que mai en un futur de progrés, en la igualtat i la llibertat, i, per tant, en la justícia.

Llacunencs i llacunenques: pengem la senyera als balcons; fem nostra la festa de proclamació de la nostra identitat nacional.

Commemorem la Diada!

Visca La Llacuna! Visca Catalunya!

L'Alcalde

Josep Parera i Tort

Setembre 2013

Darrera actualització: 30.04.2021 | 10:54