Diumenge 11 de setembre nova visita guiada que marida la descoberta del patrimoni amb els productes dels territori

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

Diumenge 11 de setembre tindrà lloc de nou a La Llacuna una visita guiada original i amena que combinarà la descoberta del patrimoni amb els productes més característics del municipi com els embotits, els formatges i els vins elaborats artesanalment per productors del municipi.

D'aquesta manera l'Ajuntament continua apostant per posar en valor els seus actius patrimonials, històrics i ara suma els gastronòmics, per donar a conèixer el municipi i fer arribar més visitants.

De la mà de l'empresa Anoia Patrimoni els participants maridaran el passat històric, el patrimoni i els productes més representatius de la Llacuna. Anoia Patrimoni ho posa ben a l'abast en una visita que inclou també redescobrir la capital dels vins d'altura en una visita i tast únics. La vista de l’11 de setembre compta amb la col·laboració de les empreses: Celler Grapissó i Embotits Mallart.

Aquesta visita tindrà lloc un cop cada trimestre, i els productors participants canvien a cada visita. Les properes vistes d’aquest any 2022 són: 11 de setembre i 13 de novembre a les 12 del migdia. El punt de trobada és l'Oficina d'Informació Turística i Cultural de la Llacuna.

La Llacuna ofereix també altres visites guiades mensuals com: "La Llacuna emmurallada" (cada tercer dissabte de mes a les 12h) un recorregut per descobrir els secrets d'un dels nuclis amb més encant de la comarca i conèixer l'antic perímetre de muralles, els seus antics portals, les torres que defensaven el poble per acabar al vell centre del municipi a l'excel·lent plaça porxada que és la Plaça Major, presidida per l'església de Santa Maria. i “Vilademàger, el castell solitari” (cada primer diumenge de mes a les 11h) en la que els participants recorren el castell que fou el nucli de la Baronia de la Llacuna encapçalada per un dels llinatges més antics i influents de Catalunya: els Cervelló, per descobrir-ne tots els secrets.

La Llacuna us convida a descobrir els seus carrers, la seva història i a degustar els seus productes. No us ho podeu perdre!

Darrera actualització: 19.09.2022 | 17:02