Diumenge celebrem l’Aplec del Castell de Sant Pere de Vilademàger

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 00:00

El pròxim diumenge 30 de maig tindrà lloc l'Aplec del Castell de la Llacuna, el castell de Sant Pere de Vilademàger, i, com ja és tradicional, s'ha programat diverses activitats al voltant de la fortificació.  

Els actes d'aquest dia començaran a les 12 h amb la Santa Missa a l'església del Castell de Vilademàger, seguida d'una ballada de sardanes a càrrec del quintet de cobla “Terres de Marca”. Per als més petits, la companyia de dos gegantons vinguts de Manresa i convidats pels geganters i grallers de la Llacuna amenitzaran la matinal. A més, durant tot el matí es podran també comprar el tradicionals tortells.

L'alcalde, Josep Parera, manifesta que “la celebració de l'aplec representa una certa represa per la cultura popular i actes al municipi, sempre seguint totes les mesures de seguretat sanitària anti covid-19”.

L'Ajuntament agraeix la implicació de les colles a l'aplec alhora que fa una crida a tots els llacunencs i llacunenques a participar d'aquesta festa cultural i tradicional catalana.

Darrera actualització: 01.09.2021 | 10:40