El Consell Comarcal reobre la "Consulta Jove” per assessorar i acompanyar emocionalment la gent jove

Divendres, 26 de febrer de 2021 a les 00:00

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència sanitària de la Covid-19 i havent constatat la necessitat de suport emocional de la gent jove de la comarca, el Departament de Joventut del Consell Comarcal de l'Anoia (Anoia Jove - Oficina Jove de l'Anoia) va iniciar, de setembre a desembre 2020, un nou servei d'acompanyament emocional per a joves sota el nom de "La Consulta Jove".

La consellera de Feminisme, Joventut i LGTBI del Consell, Carme González, explica que “després de la bona acollida al llarg dels darrers mesos del 2020, a partir d'aquest 17 de febrer el servei torna a estar actiu amb l'objectiu de seguir oferint un servei personalitzat, confidencial i gratuït d'assessoria posant especial èmfasi en l'acompanyament emocional de les persones joves de l'Anoia i sensibilitzar-les sobre hàbits i conductes saludables per a millorar el benestar. Estem en un moment en el qual molts joves estan expressant la seva frustració per com les restriccions afecten les seves relacions socials, el seu oci o els seus estudis. Per això fem aquest esforç per acompanyar-los i ajudar-los a encarar amb garanties el seu projecte vital per obrir-se camí a l'edat adulta”.

Les professionals del servei resoldran dubtes i oferiran l'acompanyament necessari sobre temes com salut i benestar emocional, consum responsable, gènere, identitat i sexualitat, violències i conflictes, habilitats per la vida, comunicació, autoestima, empatia, relacions d'amistat, parella o família, processos de pèrdua i dol, i tècniques de gestió i afrontament de situacions complexes, entre altres temes.

"La Consulta Jove" obre els dimecres matí i tarda. Per fer una trobada presencial o consulta, cal demanar cita prèvia per Whatsapp o trucar al 621 251 732. També es pot adreçar la consulta enviant un correu electrònic a laconsultajove@anoiajove.cat.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 08:23