El Ple de l'Ajuntament de la Llacuna aprova el cartipàs municipal

Dijous, 13 de juliol de 2023 a les 00:00

El Ple extraordinari celebrat dimecres 12 de juliol a les 20 h a la sala de plens de l'Ajuntament de la llacuna, va donar llum verda al cartipàs municipal per als pròxims quatre anys. El primer ple d'aquest mandat 2023-2027 va aprovar la repartició de les diferents regidories entre els 4 regidors i regidores de Compromís amb la Llacuna, que formen govern amb majoria absoluta.


Pel que fa a la distribució de tinences d'alcaldia i regidories, el govern municipal queda format de la següent manera:

  • Josep Parera i Tort, alcalde i regidor de Governació, Urbanisme i Hisenda
  • Xavier Trillas i Camps, primer tinent d'alcalde i regidor de Comerç, Ocupació i Promoció Econòmica, Esports i Joventut i Ensenyament
  • Sandra Julià Sibajas, segona tinent d'alcalde i regidora de Cultura i Turisme, Festes i Benestar i Serveis Socials
  • Josep Martí Morgades, regidor de Sanitat, Serveis, vies públiques, locals municipals i Medi Ambient

El Ple també va acordar la periodicitat de les sessions de Ple, que se celebraran en sessions ordinàries el darrer dijous de gener, abril, juliol i octubre, cada tres mesos, a les 20 h. La primera sessió ordinària serà el pròxim 27 de juliol.
També es va constituir la Comissió Especial de Comptes i es van nomenar els representants de la Corporació en òrgans col·legiats. A més, també van quedar constituïts els tres grups municipals; Compromís amb la Llacuna, Acció per la Llacuna i Sumem per la Llacuna.

Darrera actualització: 13.07.2023 | 19:11