El Punt Jove de la Llacuna reprèn l’enquesta als joves d’entre 12 i 29 anys

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

L'enquesta s'ha reactivat i estarà oberta fins a mitjans d'abril per poder-ne analitzar els resultats els propers mesos.

Des del servei de joventut de l'Ajuntament de La Llacuna, s'ha preparat una enquesta que es traslladarà a tots els i les joves d'entre 12 i 29 anys que estiguin empadronats el municipi amb l'objectiu de recollir la veu d'aquests envers les polítiques de joventut que s'impulsen al municipi. S'hi pot accedir des del següent enllaç: http://bit.ly/lallacunajove

Tal i com afirma Xavier Trillas, regidor de joventut, des de l'Ajuntament es vol fer una aposta consensuada amb el jovent del poble per destinar els recursos a aquells àmbits que siguin del seu interès.

En aquest sentit, i malgrat les complicacions del context actual, des del consistori no es vol deixar de banda el col·lectiu jove i cal seguir treballant. Es preveu, doncs, que a mitjans d'abril es tanqui l'enquesta per fer una anàlisi dels resultats en els propers mesos i consensuar amb els i les joves del municipi quines són les accions prioritàries.

Un cop analitzat els resultats es preveu obrir un diàleg amb els joves del municipi i establir una línia de prioritats en aquelles demandes més compartides per part dels joves del municipi.

D'altra banda, l'enquesta també servirà com a diagnosi per a l'elaboració del futur Pla Local de Joventut 2022 – 2025 que ha de passar a finals d'any pel Ple de l'ens municipal. L'anterior pla finalitzava el 2020, però s'ha prorrogat un any més ja que ha estat impossible en aquest any marcat per la pandèmia, dur a terme els processos participatius necessaris per abordar l'elaboració del nou Pla.

La Llacuna compta amb la figura del tècnic de joventut compartit del Consell Comarcal de l'Anoia, rol que ha canviat de persona durant l'últim mes. Actualment es troba oferint el servei de joventut de forma telemàtica i/o amb cita prèvia arran de la situació de crisi sanitària que estem vivint. Podeu seguir les novetats del servei de joventut a través del compte d'instagram @puntjovellacuna.

Darrera actualització: 23.04.2021 | 14:05