Es buida la piscina municipal per reomplir les basses i punts d'aigua d'incendis forestals

Dijous, 25 d’abril de 2024

L'Ajuntament de La Llacuna amb la col·laboració del cos de Bombers Voluntaris de la Llacuna i l’ADF ha dut a terme, en la darrera setmana, una operació de buidatge de la piscina municipal, una instal·lació que contenia aproximadament 700.000 litres d'aigua, per reomplir les basses forestals que han perdut un important nivell d'aigua a causa de la falta de pluges i a la sequera.

Aquesta acció, que ja es va dur a terme també l'any passat, pretén fer un ús responsable dels recursos hídrics al municipi i optimitzar els mitjans d'aigua de la Llacuna.

El procediment per al buidatge de la piscina ha estat coordinat pel Cos de Bombers Voluntaris de La Llacuna i l’ADF, els quals han dut a terme un total de 56 viatges amb camió per traslladar l'aigua de la piscina fins a les diferents basses distribuïdes pel municipi.

Des de l'Ajuntament de La Llacuna es vol agrair enormement la col·laboració del Cos de Bombers Voluntaris i l’ADF de la Llacuna.

L'alcalde, Josep Parera explica que és una bona acció per no malbaratar els 700.000 litres d'aigua de la piscina i reutilitzar l'aigua per omplir les basses que podrà ser útil per abastir els Bombers i les ADF en cas d'incendi forestal.

Darrera actualització: 25.04.2024 | 09:47