Data i hora oficials
02/12/2021 12:55
 

Es couen prop de 6000 botifarres a la Fira de Sant Andreu i la 39a Matança del porc de la Llacuna

Dimarts 04/12/2018

El passat diumenge va tenir lloc la Fira de Sant Andreu i la 39a Matança del Porc a la Llacuna. La plaça major, escenari principal de la festa va quedar petita davant la gent i l'espectacle de coure les botifarres. Milers de persones van passar per la Llacuna per gaudir de l'autèntic gust de la botifarra, tal com deia l'eslògan d'enguany, de la fira i de l'encant d'aquest municipi.

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va inaugurar la Fira. Primer va tenir lloc la recepció a la Sala de plens, on el president de la Diputació de Barcelona acompanyat de l'alcalde i regidors va mantenir una trobada amb representants de les entitats municipals que li van expressar les seves inquietuds.

Així, en el seu parlament, Marc Castells va explicar que des de la Diputació s'ha fet una gran inversió a la Llacuna sobretot per “preservar el patrimoni cultural de la demarcació perquè el patrimoni és la fortalesa, el múscul que dona identitat” però també va explicar el compromís per altres com les escoles municipals amb una partida de 30.000 euros i una altra de 100.000 euros per arranjar els camins de la Llacuna entre altres.

Seguidament i després de l'esmorzar de l'entrepà de botifarra es va fer un recorregut pels diferents estands de la Fira. Tots els expositors es van mostrar molt satisfets pel bon ambient i les vendes de la Fira.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04/12/2018 16:44