Èxit a les portes obertes de Cal Magi Farriol, un nou equipament per la Llacuna

Dimecres, 27 de desembre de 2023

Dissabte, 16 de desembre, va tenir lloc un esdeveniment significatiu per La Llacuna: les portes obertes de Cal Magi Farriol. La resposta del veïnat va ser excepcional, amb una gran participació que reflecteix l'interès i la curiositat per conèixer aquesta finca, la qual l'Ajuntament té previst adquirir com a nou equipament de serveis per al municipi.

Durant aquest primer semestre del 2024, és previst formalitzar l'adquisició d'aquesta propietat amb els actuals propietaris. La compra de la finca, té un cost de 400.000€, que seran finançats mitjançant una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

Les primeres accions previstes se centraran en la millora de la infraestructura de Cal Magi Farriol. Es prioritzarà l'arranjament de la teulada i la neteja tant de l'interior com del seu entorn, establint així les bases per a futurs usos i serveis que beneficiïn els habitants de La Llacuna.

Ara fa un any, l'Ajuntament de la Llacuna va obrir un debat amb la ciutadania per si es creia necessari adquirir la finca de Cal Magí Farriol i quins usos i activitats donarien al futur equipament. Hi van participar un centenar de Llacunencs i llacunenques i la resposta va ser afirmativa.

Darrera actualització: 27.12.2023 | 18:13