Gran èxit a la XXI Setmana de la Gran Gent Activa de la Llacuna

Dimarts, 11 de juny de 2024

Del 5 al 9 de juny, la Llacuna ha estat celebrat la XXI Setmana de la Gran Gent Activa, una celebració que ha destacat per la seva excel·lent participació en tots els actes programats. Organitzada per l'Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran, aquesta festa ha tingut com a objectiu fomentar l'envelliment saludable i actiu de la gent gran.

Durant cinc dies, els participants han gaudit d'una variada oferta d'activitats que han inclòs bingo, pica-pica, excursions, actuacions musicals, cantades d'havaneres, i molt més. La festa ha culminat amb un emotiu dinar de germanor, on s'han atorgat diversos reconeixements especials a persones destacades de la comunitat.

Aquest esdeveniment ha estat una magnífica oportunitat per reconèixer i celebrar la valuosa contribució de la gent gran al municipi. Moments d'alegria, companyonia i gratitud han marcat aquesta edició, deixant un gran record per a tots els participants i assistents.

L'Ajuntament de la Llacuna expressa el més sincer agraïment a tots els llacunencs i llacunenques que han assistit i participat en les activitats, fent possible una celebració tan exitosa. També agrair la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Pagés de Rofes i la Diputació de Barcelona, sense els quals aquest esdeveniment no hauria estat possible.

Des de l'Ajuntament es continuarà treballant per fomentar un envelliment actiu i saludable a la Llacuna

Darrera actualització: 11.06.2024 | 17:49