Inaugurada l’exposició de pintures d’Enric Senserrich

Dimarts, 1 de febrer de 2022 a les 00:00

Fins al 28 de febrer, el Centre de Cultura i Turisme de la Llacuna acull l’exposició de pintura d’Enric Senserrich, una mostra dels seus quadres, en què destaca el seu colorit i diversitat de paisatges.

Aquest dissabte va tenir lloc la inauguració, que va comptar amb l’alcalde, Josep Parera, i regidora de cultura, Rosa M. Busquet, que van escoltar en veu del mateix artista l’explicació de les obres i el van felicitar per la seva expressió i colorit.

Enric Senserrich s’anomena “autodidacte”, però les seves ànsies de crear li han donat la força i paciència per fer unes pintures que tinguin un atractiu. Va començar a pintar a partir dels 30 anys, amb la idea de crear alguna cosa artística. També les seves ganes d’experimentar li ha fet pintar sobre diferents bases com fusta, tela, cartró, pell, etc. i que tant amb oli, acrílic, com tinta offset ha realitzat les seves obres. Normalment els paisatges de natura són de fotografies escollides a internet, però algunes són seves. Els paisatges urbans acostumen a ser d’instantànies seves.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 08:51