Data i hora oficials
28/03/2020 11:04
 

Ja pots visitar la Llacuna de la mà d’un guia

Dimarts 14/03/2017

La millor manera de conèixer el patrimoni d'un municipi i saber la seva historia, és amb l'ajut d'un guia, una persona que coneix en profunditat l'entorn i la història.

Amb aquesta premissa, l'ajuntament de la Llacuna i amb la voluntat de promocionar el municipi ha signat un conveni amb Anoia Patrimoni, una empresa dedicada a donar a conèixer el patrimoni cultural i històric de l'Anoia, perquè pugui realitzar visites guiades i explicar a veïns i visitants el passat del municipi.

Així, Anoia Patrimoni ha creat la visita “la Llacuna emmurallada”. Aquesta visita recorre  l'antic perímetre de muralles,  descobreix els seus antics portals, les torres que defensaven el poble i finalitza la visita al vell centre del poble amb l'excel·lent plaça porxada de la Plaça Major, presidida per l'església de Santa Maria.

De moment, per realitzar la visita cal concertar-la. Es pot fer via telèfon al 635 922 384 o via correu electrònic: info@anoiapatrimoni.cat.

Amb aquesta nova acció, l'Ajuntament segueix treballant per promocionar la Llacuna com a destí turístic, atractiu pel seu entorn natural, patrimonial i cultural.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/03/2017 18:55