Josep Parera repeteix com a alcalde a La Llacuna i ho fa amb majoria absoluta

Dilluns, 29 de maig de 2023 a les 00:00

El nou consistori de La Llacuna estarà governat amb majoria absoluta per Junts, que tindrà 4 regidors. Josep Parera repetirà com a alcalde i ho farà per sisè mandat consecutiu. La segona força és ERC, amb  2 representants i el tercer lloc l’ocuparà el PSC, amb un regidor. 

Junts governarà els propers 4 anys a La Llacuna. Els veïns i veïnes han fet confiança de nou a Josep Parera perquè encapçali el nou govern municipal sorgit del 28M. Junts ha obtingut el 49,3% dels vots i tindrà 4 regidors. El principal partit a l’oposició serà ERC, amb Mireia Sabaté al capdavant, que ha obtingut 2 regidors. La tercera força en vots és el PSC, que tindrà un regidor, Pep Gorgori.

La llista de Junts està formada en aquest ordre per Josep Parera Tort, Javier Trillas Camps, Sandra Julià Sibajas, Josep Martí Morgades, Maria Dolores Bertran Romeu, Roman Bernardo Crespo Andres i Maria Rosa Busquet Mabres.

Pel que fa a la participació a La Llacuna, aquest cop ha baixat 2,1 punts respecte a fa quatre anys. Aquest 28M han anat a votar un 77,3% dels llacunencs i llacunenques. La participació ha estat molt superior a la mitjana catalana: 21,8% punts més. La participació final al conjunt de Catalunya ha estat del 55,55%.

Josep Parera ha mostrat la seva alegria pels resultats tant de participació com de regidors i ha dit que “seguirem treballant pel nostre municipi com ho hem fet sempre i amb més ganes que mai. Gràcies per la confiança”

Darrera actualització: 29.05.2023 | 18:33