La Botifarunner torna diumenge en el seu nou format no competitiu

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 00:00

Després d’una pausa de dos anys, la Botifarunner tornarà a donar el tret de sortida. Serà el pròxim diumenge 20 de febrer de 2022.

Com han explicat els seus organitzadors, la cursa ha tornat amb una nova filosofia. Passa a ser no competitiva (sense podis i sense obsequis) i pretén ser més sostenible amb un objectiu doble: cuidar l’entorn i poder oferir un preu assequible.

En aquesta nova edició, la cursa compta amb 3 recorreguts: la clàssica de 22 km, la ràpida de 12 km i la BotifaKids de 2,5 km, com a novetat d’enguany. I de places se n’han ofert 400 en total. El període d’inscripció es va obrir el passat 7 de gener i, contra el que esperaven els organitzadors, els 400 dorsals es van exhaurir en poc menys de 3 setmanes.

Així doncs, ja està tot a punt per aquesta 12a. edició. El proper diumenge 20, l’activitat començarà puntualment a les 8 del matí amb la recollida de dorsals a la plaça Major. Aquells que ja siguin a la Llacuna el dissabte el poden anar a buscar de 6 a 8 h de la tarda. A les 9.30 h es donarà el tret de sortida de la Clàssica i la Ràpida, i poc després, a les 9.40 h, la sortida de la BotifaKids. Els 3 circuits recorreran l’entorn del poble, passant per diferents punts emblemàtics, com el Castell de Vilademàger, les Roques de la Crida o la Font Cuitora. I, tot i que no hi haurà trofeus esperant els corredors a l’arribada a la plaça, no faltarà un bon avituallament final amb el símbol de la cursa: un bon entrepà de botifarra, clàssica o vegana.

Podeu trobar tota la informació d’aquesta cursa de muntanya a la seva web http://www.botifarunner.com/

Darrera actualització: 12.05.2022 | 08:40