La festa Major de Torrebusqueta, punt de trobada del veïns i veïnes de la Llacuna

Dimecres, 26 de juliol de 2023

Dissabte, 22 de juliol  el nucli de Torrebusqueta va celebrar la seva Festa Major, una festa molt esperada per tots els llacunencs i llacuneques perquè d’una banda dona el tret de sortida a la temporada estiu i de l’altre aplega una gran quantitat de veïns i veïnes del municipi.

Com cada any, en un sol dia, la Festa major de Torrebusqueta va concentrar actes per a tots els públics. El matí, una caminada a la font de les Canals i el Correbusqueta, l’spring popular, al migdia, la inauguració de la nova plaça de l'Avenc i el vermut amb música ambiental, a la tarda, l'espectacle de màgia i xocolatada. I finalment, al vespre, el sopar popular, música i ball.

L’alcalde de la Llacuna, Josep Parera destaca la gran acollida de la festa major de Torrebusqueta, que només amb 7 anys d’història, es una festa més que consolida la qual aplega no només el veïnat del nucli, sinó gent de tot el municipi per compartir nous moments d'alegria, crear nous records i fer comunitat. És un veritable punt de trobada, on veïns, amics i famílies ens reunim per retrobar-nos i  gaudir d'un ambient festiu i acollidor. Alhora també agraeix a tots els implicats que fan possible  l'organització d'aquesta festa.

Darrera actualització: 26.07.2023 | 11:56