La Llacuna celebra diumenge l'Aplec del Castell de Vilademàger

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge 29 de maig tindrà lloc l'Aplec del Castell de la Llacuna, el castell de Vilademàger i com ja és tradicional s'ha programat diverses activitats al voltant de la fortificació.

Els actes d'aquest dia començaran a les 12.30 h amb la Santa Missa a l'església del Castell. Seguidament, tindrà lloc un vermut amb productes de la Llacuna i una ballada de sardanes amb la cobla Terres de Marca. Mentrestant, les colles del Ball de Diables de la Llacuna i Geganters i Grallers de la Llacuna aniran preparant l'arrossada popular que començarà al voltant de les 14.30h del migdia.

El preu del dinar és de 10€ fins al dissabte 28 de maig a les 19 h i de 12€ el mateix dia de l'Aplec i es poden comprar al Forn Pujó i al Punt d'Informació de la Llacuna. Hi Haurà servei de bar (begudes, cava, cafè, etc.) i durant tot el matí es podran també comprar els tradicionals tortells.

Per amenitzar la trobada es comptarà amb la música i veu en directe del Fèlix.

L'Ajuntament agraeix la implicació de les colles a l'aplec alhora que fa una crida a tots els llacunencs i llacunenques a participar d'aquesta festa cultural i tradicional catalana.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 08:18