La Llacuna celebra la Festa de la Gran Gent Activa

Dilluns, 13 de juny de 2022

Del 16 al 19 de juny se celebra la XIX festa

Del 16 al 19 de juny se celebra a la Llacuna una nova edició de la Festa de la Gran Gent Activa. L'Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran del municipi han programat diferents actes d’entreteniment amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu i l'homenatjar a la gent gran del poble

La inauguració de la Setmana de la Gent Gran Activa tindrà lloc el dijous 16 de juny i es va comptarà amb la presència la Dra. Carme Riera, Directora del Servei d’Atenció Primària Anoia, el Sr. Josep Parera, alcalde de la Llacuna, la Sra. Rosa Busquet, regidora de benestar social i la Sra. Ramona Travé, presidenta del Casal de la Gent Gran de La Llacuna. Seguidament es realitzarà la conferència "La seguretat de les persones grans" a càrrec dels Mossos d’Esquadra i en acabar, pica-pica i cava per a tothom.

L’endemà divendres, al local de la piscina a les 6h de la tarda es gaudirà de l’actuació de màgia i humor amb el Mag Selvin i en acabar, bingo amb regals i berenar.

La Festa de la Gran Gent Activa continua dissabte a les 6 de la tarda al local de la piscina amb la cantada d’havaneres a càrrec del Grup Montjuic i tot seguit, sardinada a la brasa amb pa amb tomàquet, vi del país i postres.

El punt culminant de la festa arribarà diumenge dia 19. A les 12 h, a l'església de Santa Maria, Missa cantada i homenatge al matrimoni gran, seguit de l'actuació de la coral la Cuitora. Al migdia, al local de la piscina, es farà el Dinar de germanor, durant el qual es farà un reconeixement “sorpresa” al matrimoni més gran i més jove participant al dinar. També hi haurà regals gentilesa d'Instal·lacions Parera i per acabar, concert amb Trio Glace.

La Setmana de la Gent Gran Activa de la Llacuna compta amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Pagés de Rofes i la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar el programa a la web de l’Ajuntament lallacuna.cat

Darrera actualització: 14.06.2022 | 13:15