La Llacuna obté prop de 370.000 € de la Generalitat per millorar la xarxa de distribució d’aigua de Rofes i l’eficiència energètica de l’enllumenat públic

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 00:00

El Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) ha atorgat a l'Ajuntament de La Llacuna ajuts per valor de 370.000 euros. L'import, permetrà  millorar la xarxa de distribució d'aigua de Rofes i l'eficiència energètica de l'enllumenat públic.

 

D'una banda 250.000€ aniran destinats a la substitució de la xarxa d'abastiment i col·lectors del nucli de Rofes per solucionar la problemàtica actual de deficiències en el subministrament causada pel creixement del nucli, antiguitat de la xarxa, manca de capacitat de les canonades, entre altres.

Els 120.000€ restants de l'ajut aniran destinats a la millora de l'enllumenat públic. Aquesta actuació inicialment es farà al nucli del municipi i a la zona del camp de futbol amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat i reduir els consums energètics. Amb aquest projecte l'Ajuntament vol reduir l'impacte ambiental i la despesa per una millor gestió energètica.

Les actuacions corresponents a aquesta subvenció  s'hauran d'executar durant el 2021.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 08:21