La Llacuna ofereix tres rutes curtes per "Espais per descobrir amb infants"

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 00:00

L'objectiu del projecte és la descoberta de tres fonts emblemàtiques del municipi

L'Ajuntament de la Llacuna, amb el suport d'Anoia Turisme i la Diputació de Barcelona, ha engegat el projecte ‘Espais per descobrir amb infants'. La iniciativa ofereix tres rutes properes al nucli de la Llacuna pensades per gaudir en família i per a qui vulgui fer caminades curtes amb infants per paratges, camins i corriols amb interès natural, agrícola i paisatgístic.

L'objectiu del projecte és la descoberta de tres fonts emblemàtiques de l'entorn de la Llacuna: la Font Cuitora, la Font dels Horts i la Font de les Clotes. A cada font hi ha instal·lat un plafó informatiu en què es pot veure una fotografia antiga i un dibuix d'un animal, il·lustrats per Xavier Méndez d'Amorfa, a través del qual s'explica l'entorn i la història de l'espai i una curiositat.

Així, per seguir la ruta que porta a la font Cuitora haurem de seguir el dibuix d'una guineu, la guineu Dufa, per fer la ruta que porta a la font de les Clotes seguirem la que és senyalitzada amb una llebre, la Sita, i finalment per seguir la ruta que va a la font dels Horts haurem de seguir el dibuix d'un porc senglar, en Glot.

Són tres itineraris tranquils per descobrir amb la mainada l'entorn més proper a la Llacuna i gaudir d'algunes de les fonts més emblemàtiques del municipi.

Darrera actualització: 24.11.2021 | 09:29