La Llacuna recupera la Festa de la Gran Gent Activa de La Llacuna

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 00:05

El passat cap de setmana va tenir lloc la Festa de la Gent Gran Activa de la Llacuna que l'any passat, a causa de la pandèmia no es va poder celebrar. Durant divendres, dissabte i diumenge, s'ha pogut gaudir d'actes culturals i d'entreteniment seguint amb les mesures sanitàries marcades en cada moment.

La jornada va començar el divendres 2 de juliol amb la inauguració de la Festa que  va comptar amb les intervencions de l'alcalde Josep Parera, la regidora Rosa Busquet i la senyora Ramona Travé, presidenta del Casal. Tots tres van destacar la importància de recuperar les trobades socials i en aquest sentit, la Festa de la Gent Gran.

Una xerrada molt enriquidora i interessant sobre “Envelliment Actiu i Saludable”, a càrrec de la Sra. Montserrat Puig Llobet, professora de la Universitat de Barcelona, Vicerectora d'Igualtat de gènere,  un bingo i el brindis d'inauguració van acabar de completar la primera jornada de la Festa.

Dissabte va tenir lloc la tradicional cantada d'havaneres amb el Grup Montjuïc i la sardinada.

Finalment diumenge va tenir lloc a l'església de Santa Maria la missa cantada en la qual es va homenatjar a la parella de 60 anys de casats: Marti Gol Blanch i Ana Ferrer Pujol. La missa va finalitzar amb un excel·lent concert amb la soprano Anna Miranda i el pianista Txema Riera.

Seguidament, a la plaça de les Eres, es va celebrar el dinar de germanor, durant el qual es va fer un homenatge a les persones nascudes entre els anys 30 - 32 per gentilesa del casal.

En el transcurs del dinar també van haver-hi regals gentilesa d'Instal·lacions Parera i per acabar amb bon ritme la festa. es va comptar amb l'actuació del grup de música Dolce Vita.

L'Ajuntament i el Casal, organitzadors de la festa, es mostren molt satisfets de la participació i fan una valoració molt positiva de tota la setmana. A més, l'ajuntament agraeix l'especial dedicació dels membres del Casal en l'organització de la trobada, així com als col·laboradors. La Festa de la Gent Gran Activa de la Llacuna va comptar amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Pages de Rofes i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 13:46