La Llacuna tanca una nova 20a Festa de la Gran Gent Activa amb un gran èxit de participació

Dijous, 22 de juny de 2023

Es va homenatjar a Rosa Busquet qui ha estat regidora des de l’any 2011 pel seu compromís i dedicació al poble de la Llacuna

Diumenge 18 de juny amb el tradicional dinar de germanor, reconeixements per a tots els participants i el concert amb el Trio “Dolce Vita” es va posar el punt final a la 20a edició de la Festa de la Gran Gent Activa de la Llacuna. L’acte també va ser moment per homenatjar i agrair públicament la tasca, compromís i dedicació al poble de la Llacuna a Rosa Busquet qui ha estat regidora des de l’any 2011 i a partir d’ara ja gaudirà d’una merescuda jubilació.

Van ser 4 dies plens d’actes, entreteniment i activitat amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu. El tret de sortida va ser dijous 15 de juny  amb la inauguració que va comptar amb la participació de Josep Parera, alcalde de la Llacuna, Rosa Busquet, regidora de benestar social i Ramona Travé, presidenta del Casal de la Gent Gran de La Llacuna i va tenir lloc la interessant xerrada sobre "La Llacuna i la Font Cuitora" a càrrec de Balbina Bresco i Josep Torelló. El primer dia de la Festa va acabar amb l’espectacle d’humor “De cap a peus” amb Mayte Carerreras i un pica-pica i cava per a tothom clouran el primer dia de la festa.

Divendres, va ser d’allò més animat amb l’actuació de PlayBack amb el grup de playback Il.lusió i berenar, i dissabte va tenir lloc la tradicional cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xarxa i tot seguit, sardinada a la brasa amb pa amb tomàquet, vi del país i postres.

La Setmana de la Gran Gent Activa de la Llacuna és organitzada per l’Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran del municipi i compta amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Pagés de Rofes i la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament agraeix la participació i implicació de tots els veïns i veïnes.

Darrera actualització: 22.06.2023 | 13:06