La Llacuna viu una esplèndida Fira de Sant Andreu i la 43a edició de la Matança del porc

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 00:00

Els cansaladers de la Llacuna van fer i servir 3700 entrepans de botifarra

La Llacuna va viure aquest diumenge dia 4 de desembre, una gran Fira de Sant Andreu i 43a Matança del Porc. Milers de persones van passar per la plaça Major de la Llacuna per gaudir de l'autèntic gust de la botifarra amb l'entrepà que van fer i servir els cansaladers de La Llacuna. Qui s'apropava a la plaça va poder gaudir a més de l'espectacle de coure les botifarres, de com és el seu procés d'elaboració. En concret es van fer i servir 3700 entrepans de botifarra.
Al llarg del matí pels carrers i places circumdants a la Plaça Major es va poder veure el treball dels artesans, la manufactura i producció local d'embotits, formatges i altres productes de producció artesanal. A més dels estands de les entitats i altres parades comercials.
El secretari general de JuntsXCat, Jordi Turull, va visitar la Fira. Primer va tenir lloc la recepció a la Sala de plens que va comptar a l'alcalde de la Llacuna, Josep Parera acompanyat dels regidors, i també amb l'assistència de l'alcalde de Vilafranca, Pere Ragull, d'Igualada, Marc Castells, de Piera, Josep Llopart, i representants de les entitats del municipi. Seguidament i després de l'esmorzar de l'entrepà de botifarra es va fer una visita als cansaladers, al Centre d'estudis Llacunencs i recorregut pels diferents estands de la Fira. Els expositors es van mostrar molt satisfets pel bon ambient i les vendes de la Fira.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 13:08