Laborateca Comarcal - dispositiu d'orientació i inserció laboral

Dijous, 5 de setembre de 2013 a les 00:00

El proper dia 5 de setembre de 2013,  torna la Laborateca Comarcal a l'Ajuntament de la Llacuna. El servei consisteix en un dispositiu d'orientació i inserció laboral que ofereix mesures de recol·locació que facilitin l'entrada al mercat laboral de les persones en situació d'atur.

El projecte vol ser un servei obert davant la demanda de persones en situació d'atur, interessades en reincorporar-se al mercat laboral, prioritzant els col·lectius vulnerables o amb risc d'exclusió social.

El projecte està liderat pel Consell Comarcal de l'Anoia i compta amb els ajuntaments següents com entitats sòcies: de la Llacuna, el Bruc, Castellolí, Carme, Sant Martí de Tous, Vallbona d'Anoia i els Hostalets de Pierola.

Amb aquest projecte es pretén facilitar la inserció de les persones beneficiàries, fomentar la seva autonomia en la recerca activa de feina, juntament amb la millora de l'autoestima i de les seves habilitats personals, el seu bon aprenentatge dels recursos que tenen al seu abast, donant resposta a les seves expectatives.

  • Horari del El/la tècnic/a en inserció laboral: els dijous de 9 a 12h del migdia.
  • Dates que podreu gaudir del servei al mateix Ajuntament: del 5 de setembre de 2013 al 12 de desembre de 2013. Una vegada finalitzat aquest període us haureu de desplaçar novament al Consell Comarcal de l'Anoia.
Darrera actualització: 30.04.2021 | 10:58