L’Ajuntament es reuneix amb els veïns de Rofes

Dijous, 26 d'agost de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de la Llacuna ha organitzat una trobada amb els veïns de Rofes per explicar alguns projectes i actuacions que ha realitzat o té previst posar en marxa el consistori.

La reunió, encapçalada per l'alcalde, Josep Parera acompanyat dels regidors Rosa Busquet i Josep Martí, va tenir lloc al nucli de Rofes, concretament al local social de Rofes el dissabte 21 d'agost. Els temes principals a tractar van ser el canvi de la xarxa d'aigua i clavegueram que es realitzarà aquest any, l'arranjament de carrers, la implantació del porta a porta, un sistema de recollida selectiva que permetrà millorar i augmentar la recollida de totes les fraccions. També es va recordar la recent arribada de la fibra òptica que ja està en funcionament i es va posar a disposició dels veïns el local social per dur-hi a terme activitats d'interès per la comunitat, entre altres.

Desprès de l'exposició i repàs dels projectes va iniciar el torn obert de preguntes, suggeriments i inquietuds per part del veïnat de Rofes. L'alcalde i regidors van prendre nota i compromís de les propostes exposades pel veïns i veïnes de Rofes.

Darrera actualització: 30.08.2021 | 14:53