Data i hora oficials
31/05/2020 03:50
 

Les Majorets de la Llacuna actuen a la plaça de la catedral de Barcelona

Dilluns 14/08/2017

El passat dissabte les Majorets de la Llacuna van actuar a la plaça de la catedral de Barcelona amb motiu de la Festa Catalana. La Festa Catalana té com a objectiu difondre mostres de la cultura popular catalana. Cada dissabte dels mesos de juliol i agost ofereix activitats de tota mena al voltant de la Catedral per difondre la cultura popular.

Convidades per l'agrupació musical i majorets de Santa Anna del  Vendrell amb qui van actuar conjuntament,  les majorets de la Llacuna van realitzar cercavila al voltant de la plaça per acabar davant de la catedral i fer el ball que tocava la banda. En total s'hi van desplaçar 11 majorets.

Les Majorets de la Llacuna es va fundar l'any 1978  amb l'objectiu de formar part de la Cavalcada de Reis i d'animar i engrescar les Festes Populars del poble. A partir del següent any el Grup va començar a desplaçar-se a les localitats més properes per a finançar el seu propi funcionament i així poc a poc i amb els seus esforços va arribar a diversos indrets de Catalunya.

L'any passat es va iniciar una campanya per impulsar l'agrupació i es va fer una crida per la incorporació de noves majorets. Actualment en son 11. El proper mes de setembre s'obrirà de nou el període d'inscripció. Si hi esteu interessats  i en voleu més informació podeu trucar al 645701890 – Eva Abram

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/08/2017 13:14