Data i hora oficials
24/06/2021 20:10
 

L'espai Jove enquesta als joves d’entre 12 i 29 anys

Dijous 03/12/2020
L'enquesta estarà oberta fins a finals de desembre per      poder-ne analitzar els resultats el primer trimestre del 2021.

Des del servei de joventut de l'Ajuntament de La Llacuna, s'ha preparat una enquesta que es traslladarà a tots els i les joves d'entre 12 i 29 anys que estiguin empadronats el municipi amb l'objectiu de recollir la veu d'aquests envers les polítiques de joventut que s'impulsen al municipi. Per accedir-hi es pot fer des de la pàgina web www.bit.ly/lallacunajove

Tal i com afirma Xavier Trillas, regidor de joventut, des de l'Ajuntament es vol fer una aposta consensuada amb el jovent del poble per destinar els recursos a aquells àmbits que siguin del seu interès.

Un cop analitzat els resultats de l'enquesta es preveu obrir un diàleg amb els joves del municipi en funció dels resultats i establir una línia de prioritats en aquelles demandes més compartides per part dels joves del municipi.

La Llacuna, que compta amb la figura del tècnic de joventut compartit del Consell Comarcal de l'Anoia, actualment es troba oferint el servei de joventut de forma telemàtica i/o amb cita prèvia arran de la situació de crisi sanitària que estem vivint.

No obstant, malgrat les complicacions del context actual, des del consistori no es vol deixar de banda el col·lectiu jove i cal seguir treballant.

Es preveu doncs, que a finals de desembre es tanqui l'enquesta per a partir del 2021 fer un anàlisis del resultats i consensuar amb els i les joves del municipi quines són les accions prioritàries.

D'altra banda, l'enquesta també servirà com a diagnosis per a l'elaboració del futur Pla Local de Joventut 2022 – 2025 que ha de passar a finals d'any pel Ple de l'ens municipal. Doncs, si bé l'anterior pla finalitzava el 2020, aquest es prorrogarà un any més ja que ha estat impossible en aquest any marcat per la pandèmia, dur a terme els processos participatius que són necessaris per abordar l'elaboració del nou Pla.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/12/2020 11:00