Neixen les "Rutes de La Llacuna", per conèixer l'entorn de la Llacuna a través de rutes senyalitzades

Dimarts, 23 de gener de 2024 a les 00:00

El projecte és impulsat pel Centre Excursionista de la Llacuna amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Llacuna i Anoia Turisme

El Centre Excursionista de la Llacuna, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Llacuna i Anoia Turisme i el suport de la Diputació de Barcelona, ha creat una nova proposta, les "Rutes de La Llacuna", una iniciativa que busca consolidar informació sobre recorreguts a peu als voltants del municipi.

El projecte inicia amb la creació de 7 rutes de diferents nivells i durada. L'objectiu principal és explorar els llocs més emblemàtics de La Llacuna. Entre ells s'inclouen l'imponent castell de Vilademàger, la font cuitora, el roure d'Ancosa, el poblat ibèric, entre altres punts d'interès.

Per seguir les rutes es pot fer via Wikiloc o insitu, i és que el Centre Excursionista ha senyalitzat cada ruta amb un símbol diferent; gos blanc, conill verd, llebre grisa, esquirol, senglar, moixó i botifarunner.

A més, com a part de la difusió del projecte, s'han elaborat tríptics informatius que estaran disponibles en punts estratègics del municipi. Així mateix, s'han instal·lat dos panells informatius en llocs clau per oferir detalls sobre les rutes als visitants i excursionistes.

"Rutes de La Llacuna" és un esforç conjunt per promoure el turisme actiu i el coneixement dels encants naturals i històrics de La Llacuna.

L'Ajuntament agraeix la gran tasca del Centre Excursionista de la Llacuna i a tots els seus col·laboradors i anima a tothom, la comunitat local i els visitants a explorar i gaudir d'aquestes rutes a peu.

Darrera actualització: 23.01.2024 | 18:13