Oberta la licitació dels bars de piscina, plaça major i xiringuito de la pista de Rofes

Divendres, 12 de març de 2021 a les 00:00

També es busca un taquiller per a la piscina, preferentment resident a la Llacuna

L'Ajuntament de la Llacuna ha obert el període de licitació dels serveis dels bars de la piscina i de la Plaça Major i el de la pista esportiva de Rofes. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 25 de març a les oficines de l'Ajuntament. En els tres casos la mesa de contractació en valorarà l'oferta econòmica, els aspectes socials i l'experiència, i l'ampliació dels serveis oferts. Els anuncis i els plecs de clàusules es poden consultar al taulell d'anuncis del web de l'Ajuntament.

La concessió del bar de la piscina serà durant la temporada d'estiu d'aquest any, del 23 de juny al 12 de setembre, i el servei de bar i la terrassa de la piscina i la neteja del recinte que ocupa, de l'entorn de la piscina i dels vestidors i els lavabos.

Pel que fa al servei de Bar a la Plaça Major la concessió serà de l'1 d'abril al 30 de setembre i el sol·licitant haurà d'instal·lar-hi els elements necessaris. Pel que fa a la consessió del xiringuito i piscina de Rofes caldrà que qui es faci càrrec del servei  hi instal·li els elements necessaris; en aquest cas la concessió serà aquest any i fins el 2022. En els dos casos els concessionaris, entre d'altres obligacions tindran la necessitat d'instal·lar i dotar el bar i altres elements necessaris per al servei, de fer la neteja diària dels serveis, local i entorn, de retirar la brossa que generi diàriament, de mantenir l'ordre i la bona convivència i el respecte pel descans veïnal. També caldrà que compleixin rigorosament l'horari fixat per l'Ajuntament i les normes sanitàries vigents.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha anunciat l'oferta laboral per a la feina de taquiller de la piscina municipal per al període en què estarà oberta aquest estiu. La tasca del taquiller serà la gestió de venda i expedició d'entrades, portar un control escrit diari de totes les operacions dineràries, controlar els abonaments, controlar entrades i sortides de visitants, gestionar les peticions dels usuaris, i qualsevol altra gestió relacionada amb aquest lloc de treball. Al procés selectiu se'n valoraran currículum, títols acadèmics, coneixement de llengües i d'informàtica i també l'entrevista personal. Entre els requisits hi ha la preferència que el sol·licitant resideixi a la Llacuna.

Darrera actualització: 23.04.2021 | 14:18