Data i hora oficials
13/12/2019 05:48
 

Obres a la Llacuna per connectar el carrer de l'Olivera a la xarxa municipal de clavegueram

Dimecres 26/04/2017

L'Ajuntament de la Llacuna ha adjudicat les obres de clavegueram necessàries per connectar les finques que tenen façana al carrer de l'Olivera a la xarxa municipal de clavegueram. Aquesta intervenció s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de completar i millorar les infraestructures urbanístiques demandades per la consolidació d'habitatges i edificis del nucli urbà de la Llacuna.

 

Actualment els edificis del carrer de l'Olivera compten amb una xarxa de clavegueram soterrada inútil i han de connectar amb la xarxa del carrer Noguer, situat a un punt més elevat, cosa que en molts casos suposa haver d'utilitzar un sistema de bombeig. El projecte planteja substituir un tram de col·lector existent en mal estat situat sota les finques privades, per una canonada nova soterrada per vials urbans. Alhora el projecte dona sortida d'evacuació a un tram de clavegueram executat i que està sense utilitzar, ja que no està connectat.

 

L'actuació constarà de neteges i esbrossades preparatives amb la retirada d'un arbre, demolicions de paviments existents, excavació de rasa i pous, col·locació de canalització de sanejament, construcció de pous de registre, connexió al clavegueram existent i reposició del paviment. Es preveu licitar l'obra el 27 d'abril i s'espera que comenci la primera setmana de maig.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/04/2017 17:05