Data i hora oficials
31/05/2020 07:03
 

Presentem als joves el Pla local de Joventut

Dijous 02/11/2017

El passat dissabte 28 d'octubre, es va presentar el Pla local de Joventut de La Llacuna 2017 -2020, que defineix les línies d'actuació del municipi en matèria de Joventut els pròxims 4 anys. El Pla aprovat pel Ple el 26 d'octubre, va ser presentat als joves en una assemblea en la qual van assistir joves entre 15 i 23 anys.

Durant la sessió es van explicar els diferents eixos i objectius, així com els programes en que es materialitzarà el Pla Local, els joves van poder també proposar activitats per realitzar aquest proper any 2018 des del servei local de Joventut i es van avaluar els programes que s'han dut a terme aquest any.

La redacció d'aquest document s'ha fet amb el suport dels recursos de la Diputació de Barcelona. En ell, s'han definit els eixos i línies d'actuació a partir de les conclusions obtingudes a la diagnosi amb processos participatius i de diferents entrevistes a joves del poble. Un dels objectius es seguir treballant amb els joves per garantir que la implementació d'aquest document sigui de manera participativa.

Des de la regidoria de joventut, es vol agrair a tots els participants la seva assistència i recordem que cada divendres, a la Casa de Turisme i Cultura es poden fer arribar les propostes i iniciatives a la tècnica de joventut.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2017 10:10