Trobada amb els Agents Rurals per treballar la prevenció d'incendis

Dijous, 7 de març de 2024 a les 00:00

L'alcalde de la Llacuna, Josep Parera, acompanyat dels regidors Xavier Trillas, Sandra Julià i Josep Martí , es va reunir aquesta setmana amb els Agents Rurals per abordar el pla de prevenció d'incendis.

Durant la reunió, es van discutir diversos aspectes importants, com ara: l'estat de les franges de protecció, neteja parcel·les, l'estat dels accessos forestals i la seva senyalització, la planificació de tasques de neteja i gestió de la vegetació, la sensibilització ciutadana sobre la prevenció d'incendis, entre altres.

En aquest sentit, l'Ajuntament de la Llacuna i els agents Rural van acordar celebrar una reunió informativa oberta a tothom, el pròxim 22 de març, per explicar les diferents mesures; treballs de neteja i gestió de la vegetació, resoldre dubtes dels veïns pel que fa a la normativa,

L'alcalde va destacar la importància de la col·laboració entre totes les parts implicades, agents forestals, bombers i ADF's per garantir la protecció del medi ambient i la seguretat dels veïns i veïnes de la Llacuna.
L'Ajuntament de la Llacuna fa una crida a la col·laboració ciutadana a tenir cura de l'espai natural per evitar incendis forestals.

Darrera actualització: 06.03.2024 | 13:50