Trobada amb els veïns i veïnes de Torresbusqueta

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 00:00

Dissabte passat l'Ajuntament de la Llacuna va convocar una reunió amb els veïns i veïnes de Torrebusqueta. L'objectiu d'aquesta trobada era la de fer saber als ciutadans l'estat actual de diferents temes d'interès, l'explicació nous projectes així com escoltar les inquietuds i suggeriments dels veïns d'aquest nucli.

Entre altres temes es va valorar molt positivament l'arribada de la fibra òptica, es va explicar totes les gestions realitzades aquest estiu pel subministrament d'aigua de boca i les gestions que encara s'estan duent a terme. També es va explicar que a mitjans d'aquest any vinent 2022 s'urbanitzarà la placeta de l'Olivera, una petició que fa temps demanaven els veïns.

A la reunió i va participar l'alcalde de la Llacuna, Josep Parera acompanyat dels regidors Rosa Busquet i Josep Martí. A la part final els veïns van fer arribar algunes opinions i propostes relacionades amb l'enllumenat i la neteja. L'Ajuntament va prendre nota i comprometre's a posar-hi fila a l'agulla per poder-ho solucionar.

Aquesta és la segona trobada que l'ajuntament realitza aquest estiu amb el veïnat de diferents nuclis amb l'objectiu de mantenir un contacte més directe i afavorir una relació de proximitat entre la ciutadania i l'Ajuntament.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 08:35